Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna

Ekologiska Lantbrukarna är en intresseorganisation för ekologiska lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag.

Opinion och lobbying. Vi bevakar och påverkar villkoren för din produktion. Dåliga förslag angrips i sin linda vilket sparar mycket arbete och osäkerhet på svenska ekogårdar.

Utvecklar koncept. Vi utvecklar nya vägar till marknaden och har varit drivande för koncept som Jord på Trynet och Ekologiskt kött från Sörmländska mjölkgårdar.

Nära till proffs. I Ekologiska Lantbrukarna är det nära till kollegor med erfarenhet, kunskap och idéer. Ett medlemskap ger dig nätverk både lokalt och nationellt.

Driver på marknaden. Ekoproduktion är relativt liten och tillgången till marknadsinformation dålig. Vi hjälper grupper i prisförhandlingar vilket lyfter priserna för alla.

Tidning med sting. Medlemstidningen Ekologiskt lantbruk granskar myndigheter och marknad, publicerar prisinformation och inspirerar med goda exempel.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig angående ditt nya medlemskap. Välkommen att bli en del av de svenska ekoböndernas samlande kraft.

Om mitt lantbruk: